Yuyu kérdése:
Minecraftban láttam egy mobot, vagy valami olyasmit és sehol nem találok róla semmit. Valaki tud segíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Épp az alvilágban járkáltam, mikor megpillantottam egy fekete, parázsszeműú lényt, ami kicsit hasonlított egy pici nyálkára és ugrált. Nagyon könnyen legyőztem és csak egy exp gömböt adott, semmi mást. Nem tudom, hogy mi az. Valaki tud segíteni?2012. máj. 30. 20:43
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem öltem meg előtte ilyet, ez a pici volt az első- és egyelőre úgy tűnik, az utolsó, amit láttam. De ez az. Köszönöm a segítséget! ^_^
2012. máj. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!