Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gyémántot hol találok a...

Gyémántot hol találok a Minecraftban?

Figyelt kérdés
Mindenhol kerestem de sehol nem találok. Már a láva rétegnél vagyok a föld alatt, az alap kő réteget is elértem de semmi.

2012. máj. 30. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit vársz, 5 blokknyi gyémántréteget? Nagyon ritka anyag.
2012. máj. 30. 19:51
 2/9 Yuyu ***** válasza:
A föld alatt. Nekem is eddig kemény 4et sikerült találnom, baromi mélyen, egy lávató mellett. Ott sem rögtön, hanem töltögettem fel (ugyanis nem volt nálam víz meg vödör épp)sóderral, meg minden egyébbel, közben meg ástam tovább, mert volt egy egy blokknyi rész, ahol láttam, h megy tovább, reménykedtem, hogy találok redstone-t. És akkor, egyszer csak láttam, h ott van valami kék. Gondolom nem segített sokat, de nekem ennyi tapasztalatom van vele kapcsolatban. Ha nagyon unod a bányászást, akkor tedd bele a gyémánt találó mod-ot, és egy kék fényoszlop mutatni fogja, hogy hol áss le. Érdemes minél mélyebben keresni. Az alapkőzetnél specc' még én sem találtam, de egy haverom meg egy csomót ásott ki ott, szóval nemtom. Keresgélj. Vagy tedd be a modot.
2012. máj. 30. 20:49
 3/9 anonim válasza:
12%
DE SZAROK vagytok a legroszabb napomon is 40 blockot gyüjtök tulélö modon
2012. máj. 30. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát utolsó válaszoló, akkor kérlek oszt meg hogy hol szoktad találni :)
2012. máj. 30. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Az alapkő környékén van a gyémánt máshol NINCS
2012. máj. 30. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:

a bedrocktól 12-16 kockányira fentebb szokott lenni. Érdemesebb 6-7 kocka magasságban ásni mert nem ütközöl bele a bedrockba.

ez meg egy jó módszer: http://www.youtube.com/watch?v=fNZrVFZPenE

2012. máj. 31. 14:49
 7/9 anonim válasza:
Lávatavak környékén keresgélj, ott sokszor szokott lenni. A tavak környékén bővítsd a termet.
2012. máj. 31. 18:10
 8/9 cseh99 válasza:
4 kockával a bedrock felett.áss előre mintt egy alagútfúró megéri.vagy lávató
2012. jún. 2. 11:42
 9/9 WaschxBen válasza:
Én kipróbáltam a "bedrock fölött négy kockával" megoldást, de bármerre ástam, vagy a sóder esett rám, vagy láva folyt minden felől. Akkor most?
2015. jún. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!