A gta san andreas pc játék?
Figyelt kérdés
Ha sok autót teszek bele a játékba akkor 1 idő után mért fagy le az egész játék? Nem tudok semmit se csinálni muszály újraindítanom a gépet mindig2012. máj. 30. 17:57
3/8 anonim válasza:
Mert van köztük 1 amit nem visz el a géped!
4/8 A kérdező kommentje:
hát van 8gb ramom 2magos proci és 1 Nvidia geforce gts450 1gb-os videókártya benne! ez nem bírná valamelyiket?
2012. máj. 31. 18:59
5/8 anonim válasza:
Nem pont a gépigényre gondoltam!
6/8 anonim válasza:
Hát ezt egy oldalon olvastam (még régen). Tényleg am elég pár autót betenni, nem kell 100-at, minek.
7/8 anonim válasza:
Én már párszor kicseréltem az összes járművet és általában jó szokott lenn! de van olyan hogy a sok közül van 1 amit valamilyen okból kifolyólag nem akar megjeleníteni!
8/8 A kérdező kommentje:
hát nekem olyan szokot lenni hogy valamelyiket meg rosszul jelenít meg mindig van benne valami hiba mint például akkora a kocsinak a kereke hogy olyan mint 1 monster! :D de egyébként olyan 6 autó után szokott lefagyni
2012. jún. 2. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!