Gta San Andreas-ban épületek és módok telepítése?
Arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehet feltelepíteni módokat a cleo-sokat nagyjából már vágom a simákra lennék kíváncsi meg arra, hogy hogyan tudok ilyet csinálni : http://www.youtube.com/watch?v=PyYBdCxE2ZU&feature=related
Arra a kis ablakra értem hogy olyat hogy lehet megnyitni?
Várom a válaszokat akár privátba is ha tudtok adni valami jó linket amin erről írnak azt is megköszönném!:D
töltsd le a SAMI-t
tölts le egy modot, a .txd és .dff fájlokat tömörítsd egybe, és a SAMI-t indítsd el.
nagyon megköszönném, ha te pedig leírnád, hogy kell a cleosokat :)
a SAMI a legegyszerűbb, azt csak a leghülyébb f_sz nem tudja használni!!!!
img tools meg átláthatatlan!
lehet h én vok hülye, de én 1 szer használtam img toolst, egyből eltűnt az at-400, pedig belemásoltam.
samival még sose rontottam.
Köszönök mindent de már szerencsére mindent vágom 15x-re telepítettem újra a SA-t!
A cleo annyi hogy töltsd le ezt [link]
Telepítsd fel a San Andreas mappájába ha mindent jól csináltál utána a SA- mappába kell legyen egy cleo Mappa!
A letöltött Cleo Mod-ot nyisd meg a xxxyyy.CS fájlt kell berakni a mappába utána ha még sok fájl van nyisd meg a Readme.txt szöveges dokumentumot nem kell semmi angol tudás hozzá abba keresd meg az Installál részt és ott leírja az útvonalat hogy mit hova!
Általában úgy írja hogy: A XXXYYY.txd rakd C:/Programfiles/Rockstar Games/Gta San Andres/Models/Maps tehát csak követni kell nem nagy kunszt de ajánlom hogy csinálj mindenről biztonsági másolatot mert ha hibás akkor Ba'''od
Remélem érthetően írtam le sok sikert!
Na akk 1 kis statisztika:
sami: kb. 40 járművet próbáltam vele kicserélni, de csak 2 volt jó! a többi maradt az eredeti!
img tools: kb 1000-2000 modot tettem bele abból kb. 10 kivételével mind jó volt!
am meg kérdező! a cleo modnál mióta van .txd fájl? azt leszámítva jó volt a leírásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!