Nem megy Xbox-on a multiplayer assassin's creed brotherhood-nál. Pls segitsen valaki!?
nincs bekeretezve...:/
vagy legalábbis én nem láttam sehol bekeretezve...
meg kiirja h megvehetem a gold-ot 200 ft-ért...
nah ,...
csináltam új e-mail címet... beléptem és most meg kiirja, ha kérem a gold-tagságot akkor irjak be egy 25 jegyű kódot...
ha nem irom be akkor nem lesz gold-om???
nemtom mit kell beirni :///
A gold fizetős! Meg van fejtve, nincs goldod. Ami mondjuk furi, mert amikor beregeltél, kapnod kellett volna egy hónapot ingyen, csak gondolom nem fogadtad el :S
A keretet képletesen értettem, itt egy kép. Ahol a név (tsnw) van, az aranyszínű. Neked ennek szürkének kell lennie.
Továbbá ott van mellette a membership (tagság), hogy gold. Neked ennek free-nek/ingyenesnek kell lennie.
Itt tudsz venni goldot a legegyszerűbben:
Regelés végén ajánlotta fel, már nem emlékszem rá pontosan. De ne temesd még, azt ajánlom hívd fel a microsoft magyarországi zöldszámát, és ők meg tudják ezt mondani simán. De lehet ez a rendszer már nincs is, tényleg régen foglalkoztam ezzel, 5 éve van boxom.
Ingyen természetesen nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!