Akinek megvan a Diablo III? PS3
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy ebben a játékban ps3 on lehet 2 joystickosan nyomni haverokkal? vagy PSNetworkon?
Vagy hogy 1általán megéri e megvenni
2012. máj. 29. 13:59
1/9 anonim válasza:
Hol van neked PS3-ra Diablo III?
2/9 A kérdező kommentje:
nincsen? csak mer hallottam hogy mintha ps3 ra is adnák ki meg xboxra
2012. máj. 29. 14:28
3/9 anonim válasza:
Fél évvel ezelőtt még voltak pletykák a konzolos verzióról, de aztán szépen elcsendesültek a dologról. Talán rájöttek közben, hogy konzolra átültetni nem olyan egyszerű.
4/9 anonim válasza:
Szerintem inkább azért nincs konzolra, mert ott nehezebb megoldani, hogy igazi pénzzel vásárolj cuccokat, persze portolni sem könnyű (ha jó portot akarnak), de megtérült volna az ára.
5/9 A kérdező kommentje:
és vmi hasonló játék konzolra? nekenm nagyon bejön ez az ilyen mmorpg hogy mágus meg harcos meg ilyenek :D
2012. máj. 29. 19:37
6/9 anonim válasza:
MMORPG szinte 0 van konzolokra, pl. csak a DC Universe Online amit ismerek, ezen kívül max 1-2 lehet.
PC-re van inkább MMORPG.
7/9 A kérdező kommentje:
nemmondom hogy oylan legyen hpogy onlien is tudjak vele gamelni hanem cska olyan stilusú és amiin lehet 2 en is játszani mint pl a Dragon's Sogma lessz. csak azzal nemtudom hogy lehet e 2 en de az király lessz
2012. máj. 30. 13:33
8/9 anonim válasza:
Az konkrétan semmibe sem hasonlít a Diablo-hoz.
Se nem MMORPG (tudom, Diablo sem az), se nem felülnézetes, teljesen más, egy normális RPG.
RPG azért akad konzolra is: Demon's Souls, Dark Souls ha szereted a kihívást, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Dragon's Dogma, Mass Effect 2-3 (mondjuk ez RPG-nek nem valami jó), Gothic 4, Skyrim, Oblivion, ennyi jut eszembe, több nem is igazán van, még JRPG-ből van rengeteg.
9/9 A kérdező kommentje:
na ezeket kerestem :D csak azt nemtom ogy 2 joystickosan ezekkel lehet e tolni
2012. máj. 31. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!