Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akinek megvan a Diablo III? PS3

Akinek megvan a Diablo III? PS3

Figyelt kérdés

az érdekelne hogy ebben a játékban ps3 on lehet 2 joystickosan nyomni haverokkal? vagy PSNetworkon?

Vagy hogy 1általán megéri e megvenni

2012. máj. 29. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol van neked PS3-ra Diablo III?
2012. máj. 29. 14:20
 2/9 A kérdező kommentje:
nincsen? csak mer hallottam hogy mintha ps3 ra is adnák ki meg xboxra
2012. máj. 29. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Fél évvel ezelőtt még voltak pletykák a konzolos verzióról, de aztán szépen elcsendesültek a dologról. Talán rájöttek közben, hogy konzolra átültetni nem olyan egyszerű.
2012. máj. 29. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azért nincs konzolra, mert ott nehezebb megoldani, hogy igazi pénzzel vásárolj cuccokat, persze portolni sem könnyű (ha jó portot akarnak), de megtérült volna az ára.
2012. máj. 29. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:
és vmi hasonló játék konzolra? nekenm nagyon bejön ez az ilyen mmorpg hogy mágus meg harcos meg ilyenek :D
2012. máj. 29. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:

MMORPG szinte 0 van konzolokra, pl. csak a DC Universe Online amit ismerek, ezen kívül max 1-2 lehet.

PC-re van inkább MMORPG.

2012. máj. 29. 21:36
 7/9 A kérdező kommentje:
nemmondom hogy oylan legyen hpogy onlien is tudjak vele gamelni hanem cska olyan stilusú és amiin lehet 2 en is játszani mint pl a Dragon's Sogma lessz. csak azzal nemtudom hogy lehet e 2 en de az király lessz
2012. máj. 30. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Az konkrétan semmibe sem hasonlít a Diablo-hoz.

Se nem MMORPG (tudom, Diablo sem az), se nem felülnézetes, teljesen más, egy normális RPG.

RPG azért akad konzolra is: Demon's Souls, Dark Souls ha szereted a kihívást, Kingdoms of Amalur: Reckoning, Dragon's Dogma, Mass Effect 2-3 (mondjuk ez RPG-nek nem valami jó), Gothic 4, Skyrim, Oblivion, ennyi jut eszembe, több nem is igazán van, még JRPG-ből van rengeteg.

2012. máj. 30. 14:58
 9/9 A kérdező kommentje:
na ezeket kerestem :D csak azt nemtom ogy 2 joystickosan ezekkel lehet e tolni
2012. máj. 31. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!