Ajánlanátok nekem kalandjátékokat az alábbiak alapján?
Az eddigi játékok, amiket szerettem:
Syberia 1-2
Atlantis 3.
The Black Mirror 2-3
Farenheit / Indigo Prophecy
Runaway
Alternativa
Secret Files 1-2
Myst - Revelation
Still Life
... A teljesség igénye nélkül.
Olyanok érdekelnének, amelyeknek kidolgozott és érdekes a történetük, a grafikájuk pedig lehetőleg nem túl elnagyolt. Nem ragaszkodom a hagyományos point-and-click működéshez, de fegyverrel rohangálni vagy ököllel verni szét minden útba kerülőt nálam már nem kalandjáték kategória (a Mirror's Edge-et is szeretem, de most nem ilyet keresek).
Jöhet bármilyen krimi, misztikus történet, humor, általában nem rettenek vissza a véresebb dolgoktól sem.
Zombik elől menekülni viszont nem szeretnék, szóval ilyen elbújós-menekülős túlélőhorror-játékot (Silent Hill és társai) ne ajánljatok!
Köszönöm előre is a tippeket. :)
Köszönöm szépen a választ, de WoW nekem kicsit költséges móka, mellesleg nem igazán az a kategória, amit én keresek most. :(
Kifejezetten kalandjáték tipp?
Törtön ingyenes a wow amúgy.
Esetleg probálj RPG-ket , Fable,Withcer,Skyrim,
Régi kedvenc western játékom esetleg : The Gun
Esetleg Agatha Christie játék?
pl Nyaraló gyilkosok, Gyilkosság az Orient Expresszen.
Fanatikus Wowos ismerőseim intettek a tört szerverektől, de talán majd egyszer. Most másmilyet keresek kicsit. :)
Fable-lel pedig most játszom. :D Tegnap sirattam el, hogy a második részt nem adták ki PC-re, és vacillálok, hogy kell-e nekem a harmadik. A Skyrim kinyírná a gépemet. Az Oblivion még fut rajta, de az nem nyerte el a tetszésemet.
Az Agahtha Christie játékokat viszont még nem ismertem, köszönöm szépen! :)
*Plusz épp most fut, 5 részes, most jön a második része júniusban, a Walking Dead. Na az is állat. Kalandjáték, szóval nem Silent Hill és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!