Ti hány éves kortól ajánlanátok a Team Fortess 2 játékot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 15:00
1/11 anonim válasza:
én nem régen kezdtem, de először akkor játszottam vele mikor 13 voltam Orange Box segítségével... szerintem nem komoly játék de kell hozzá némi ész, mert nem jó ha spy-al rohansz a csatatér közepén álca nélkül...
szóval, szerintem akkor játssz vele amikor úgy érzed hogy most ki szeretnéd próbálni... de most ingyenes ennyivel meg van könnyítve a dolog :)
2/11 anonim válasza:
Szerintem legalább 14-15, a voicechat miatt... Nincs annál bosszantóbb, mikor egy 10 éves herélt hangú vinnyog a mikrofonba, úgy hogy csak beszél, de nem mond semmit.
3/11 anonim válasza:
15+ szerintem. Egyrészt azért, mert véres, másrészt meg azért, mert ez egy csapatjáték, és jellemző a sok 12 éves hülyegyerekre, hogy erre magasról tesznek. Imádom mikor a 16 fős csapatomból 8 sniper, és aztán meg csak néznek hogy 12-0 az ellenséges csapatnak...
4/11 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem.Ha COD 2-ben vagy 4-ben edzett hsrcos vagy,nem fog problémát okozni:)
6/11 balogzsolt1 válasza:
Véres? A TF2 az mese nyugodtan lehet vele játszani 10 éves kortól is
7/11 anonim válasza:
Hát, eléggé véres, mikor mondjuk egy rakétával eltalálsz valakit, az meg darabokra szakad, jókora vérfröccs kíséretében.
8/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat
2012. szept. 13. 16:36
10/11 azakitenem0283 válasza:
Pyrolátó szemüveggel 11 évestől sztem nyugodtan lehet de kb.13-17 éves korban jó a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!