Létezik, hogy ezzel a játékkal tényleg lehet pénzt keresni?
Pár napja regisztráltam be (egy francia játék) és már összeszedtem 7 eurót, elvileg 100 eurónál kifizetnek, van is egy olyan opció, hogy meg kell adni a kártyád összes adatát a kifizetéshez.
Itt az oldal:
Franci, de át lehet váltani a nyelvet a jobb fölső sarokban angolra, és a jobb fölső sarokban lehet regisztrálni.
Vélemények???
Igen, ez igaz.
Vannak ilyen szerencsejátékok.
Szerintem csalás, elvégre ebben nekik ebben mi az üzlet.
Meg vigyázz, mert a végén leszívják a számlát bwin-en hallottam már ilyet.
Hát nem tudom hogy igaz-e,de én személy szerint a kártya adatokat semmi esetre sem adnám meg ilyen helyen,azért nem mert a bankártya mint olyan inkább fizető eszköz mintsem olyas valami amin keresztül utalhatnak a számládra,megtehetik de inkább fizetésre való.Szóval ha megadod,mi a garancia rá hogy nem fognak pénzt levonni és ha megteszik hogy szerzed vissza a pénzt.Olvasd el figyelmese az apró betűs részt is és ha a kártyád hátulján lévő 3 jegyű biztonsági kódot is kérik akkor 100% hogy meg akarnak szivatni,ugyanis az a 3 jegyű kód csak és kizárólag akkor kell ha te fizetsz ki valamit,ahhoz semmi esetre sem kellhet hogy ők fizessenek ki neked.
Kifizetésre az ilyen oldalak általában bankszámla adatokat kérnek vagy csekket postáznak,de mostanában egyre elterjedtebb a paypal is.Szóval nekem már csak az önmagában gyanus hogy kártya adatokat kérnek ahhoz hogy ők kifizessék a pénzt neked.
De lehet hogy alaptalan a gyanum,minden esetre én kártya adatokkal nem játszadoznék.Ha ki akarnak fizetni,küldjenek csekket vagy bank számla adatok,de nem kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!