Milyen igazán hangulatos MMOFPS játékok vannak?
Olyan online FPS vagy TPS játékot keresek ami igazán hangulatos,van benne eredetiség nem csak a sablonos csinálj egy karit és ölj halomra mindenkit XP-ért.Hanem tényleg van mögötte valami ötlet is.
Például amit eredetinek tartok:
Combat Arms
-a Zombie Mód miatt,ahol a 2 oldal közül az egyik oldal zombivá válik,vagy a túlélő mód ahol zombi támadásokat kell túl élni együtt és akkor a co-op mód ahol egy kisebb történetet lehet végig játszani másokkal együtt.
Global Agenda
-2 meccs között egy bázison rohangálva lehet fejleszteni a karakterünk képességeit,ruházatát,felszerelését..stb és lehet területekért is harcolni és van külső terület is ahol egyedül lehet küldetéseket teljesíteni.Illetve van hogy a bázist támadják és azt is lehet védeni ilyen tower defence szerűen.
APB
-egy városban lehet rohangálni,kocsikat elkötni mint a GTA-ban.
Szóval ilyesmikre gondolok amik nem olyan sablonosak,hanem van bennük valami eredeti ötlet.
Ismer valaki hasonlót?
Előre is köszönöm.
Köszönöm a linket,tényleg értékelem,de nem akarom magam 1001 sablonos ismertetőn,leíráson átrágni.Jobban személyes tapasztalatokra,véleményekre lennék kíváncsi.
Például írtad az AVA-t.Gondolom játszol,játszottál vele,azért írtad,mi az ami igazán "eredetinek" tartasz benne ami kiemeli számodra más MMOFPS-ektől?
Péládul az ismeretetőben annyit írnak róla hogy Unreal 3 = elképesztő látvány,tudsz rádión beszélni a társakkal,különböző karater osztály,lehetsz sniper,rifle man..stb (hát hurá).Szóval az ilyen sablonos leírások nem igazán keltik fel az érdeklődésem,ezért érdekelne mások tapasztalata,másokat mi fogott meg.
Amúgy köszi,ment a pont majd átnézem a listát ha más nem lesz :)
a zombie mod nem tudom mennyire eredeti, sok jatekban benne van...
a global agendat meg az apb-t tonkretette a rengeteg csalo, de az apb amugy is bukta volt
[link] jelenleg a betat jatszom, ezert jo par dolog meg nincs benne
És mi van benne ami miatt szerinted az eredeti?
Vagy mi lesz benne.mit igérnek?
Ne csak linkeljetek könyörgöm,nem érdekelnek a linkek.
Véleményeket kérek arról ami szerintetek eredeti,legalább olyan röviden tömören ahogy kifejtetted miért nem eredetiek azok amiket felsoroltam.LOL
Ha nem tudodo megindokolni,ne linkelj.
Szerintem is jó a Planetside 2 DE A GÉPIGÉNYE ÁÚÚÚÚÚ
Játszottam vele nagyon jó történet eszméletlen nagy map marhajó grafika egyszerúűen már olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!