Miért akad a Gta IV?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a gépem úgy gondolom nem mondható gyengének
CPU: AMD FX BULLDOZER 4100 (4 magos)
RAM: 8 GB
VGA: ASUS EAH6850 Series (1 GB)
WINDOWS 7
A játék be is kalibrálja magát mindent High-ra 1600x900-as felbontás mellett mégis gáz adásnál kicsit megakad elég idegesítő egyébként már mindent levettem a legalacsonyabbra úgy is ugyanezt csinálja...nem értem :D
2012. máj. 23. 17:09
1/5 anonim válasza:
Vannak alapból játék hibák esetleg patchelés segíthet rajta, vagy hibás GTA-d van.
2/5 anonim válasza:
Nálam is akadt és észrevettem, hogy csak a billentyűváltásoknál. Állítsd be tab, capslock, shiftre vagy nyilakra, nálam azokkal jól működik.
3/5 anonim válasza:
Patchelted? Mert patch nélkül minden gépen akadozik.
4/5 anonim válasza:
akármit írnak hivatalos gépigény oldalak, nem igaz, h win 7 service packok akármelyikével fut. Ilyen géppel kitűnően futna win xp-n.
5/5 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem is. Patcheld az megoldja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!