Szerintetek milyen Xbox 360-at vegyek?
Nos, nemsokára névnapom. Szüleim azt mondták, kaphatok egy xbox-ot akár most is előre. De nem tudom milyet és hogy hol.
Tesco-ban látam : 54.000 FT XboX 360 Slim 4gb, 1 vezeték nélküli controller, alap játék 1 lemezen.
Na most, interneten láttam ugyan ezt 45.000 Ft ért 1 játékkal (FIFA 12)
Csak abban nem vagyok biztos, hogy ez az oldal jó-e : konzolvilag.hu
Tehát megbízható-e interneten rendelni xbox-ot. Vagy esetleg a legközelebbi hely Miskolc, de akkor már a benzin is ugye elég borsos árú, azért kérdezem, neten megéri-e rendelni, és milyet.
ő úgy értette , hogy egy játék se fér rá, így telepítetlenül játszol vele, ami nem csak (bár ennek erősebb az olvasófeje de még így is) "károsítja" az olvasófejet, hanem lassabb a betöltés is.
szinte ugyanaz a kettő. Ezért szerintem jobb a 250 gb-s. Telepítesz rá játékot gyorsabb betöltés, hang 0 lesz.
nem az hogy nem telepíti a játékot, NEM TUDJA telepíteni a játékot, mivel 4 gb hdd van benne. Lehet hogy gyorsabb a betöltés az erősebb olvasófejnek köszönhetően(bár ezt én csak olvastam), de még ahogy mondtam még így is károsodik az olvasófej.
Üdv:Xbox Slim 250 gb tulaj
Várj, most hülyeséget írtam..:D
Akkor így :
Attól hogy nem telepíti, ugyanúgy fut rajta a játék?
hát a 250 gb-s nál amíg nem volt telepítve (mert nem jöttem rá hogy kell) a GTA IV, néhol nagyon ritkán, kicsit szaggatott. De a telepítés ezt megoldotta.
Tanács: Azért vegyél 205-st mert mert ha a 4gb-snál nincs telepítve a játék, akkor a cd is elromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!