Mit vegyek PS3-ra?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyiket érdemes megvenni? (Melyik a legjobb?)
-God of War 3
-Tomb Raider Underworld
-Grand Turismo 5
-Devil May Cry HD Collection
-Call of Duty Black Opps
-GTA4
-Prince of Persia The Forgotten Sands
-Assassin's Creed (1-2-BR-RE)
Ezeket néztem ki magamnak, csak még nincs mindre pénzem. Tanácsot kérek melyiket vegyem meg? Esetleg más ajánlások is jöhetnek. Előre is köszi a válaszokat.
2012. ápr. 30. 12:28
1/9 anonim válasza:
Ezek közül talán a god of war 3, de látom írtad a Tomb Raider-t ahelyett a sony-nak van egy sokkal jobb exkluzíva az Uncharted. De az Assassin's creed-ben sem csalódnál.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem azt is, téged meg pozitívan értékeltelek.
2012. ápr. 30. 13:48
3/9 anonim válasza:
God of War 3 királyság, meg az Assassins széria is tuti nem okoz csalódást. Egyébként az Uncharted 1-2-3-at fura, hogy kihagytad, az egyik legsikeresebb és legjobb sorozat ps3-on.
4/9 anonim válasza:
-God of War 3
-Uncharted 3 (piszok jó játék)
-Little big planet 2 (építgetős,mászkálós nekem megvan,ha megveszed építhetnénk vmit vagy játszhatnánk eggyet :)
Ezeket meg kell venned hogy igazi ps3as lehess :PPP
5/9 anonim válasza:
Még a cod black ops is nagyon jó!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Bár döntenem még nem sikerült, de segítettetek ezért mindenkit felpontoztam.
2012. máj. 1. 21:17
7/9 Lázár Péter válasza:
black ops, de ha már black ops akkor mw3.
8/9 anonim válasza:
Prince of Persia The forgotten Sands, a legjobb!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!