Diablo 3 magyar nyelven?
Nem lesz
van magyar hangú forditás
WarCraft 3 The Frozen Throne ról meg
StarCraft Brood War ról
HunCraft oldalán
Ja a lényeg
ez egy hack and slash müfaj
vagyis nem feltétel egyáltalán a történet megértése
ha mégis akarod akor tanulgatsz belöle
szövegek print screen elése és aztán leforditod épitö jelegel...
még Skyrim el is lehet játszani végülis
igaz hogy nem nagyon érted de a világ maga és az akció azért érthetövé teszi mit kel tenet mit kel ölnöd...
szóval nem olyan bonyolultak a mai "bonyolultab" játékok sem
ha valaha lesz akor ara komolyan 5-10 évet is számolhatsz (teljes értékü magyaritáshoz, persze csak szövegek)
Ez a legnagyobb marhaság, amit olvastam eddig. "A neten van a játék..." (!!!) :D Hát az még egy kicsit odébb van, hogy a játék a neten legyen. Ebből annyi igaz, hogy a Blizzard szervereihez csatlakozik, a játék.
"szal droppolnak egy fegyvert beteszed tradbe és neked magyarul neki meg angolul jelenítse meg ugyan azt az ablakot..."
Ez is jó! :D Azt tisztázzuk, hogy a játékot nem érdekli a játékban levő szövegek tartalma. Van egy fájl (vagy fájlok), ahonnan kiolvassa őket, de maga a hivatkozás a fontos, nem az, hogy amire hivatkozik, az valóban az -e aminek lennie kell tartalmilag.
És ezek a szövegek mind a gépen vannak rajta. Egyedüli probléma az lehet, ha a szerver nem akarja megengedni a módosításokat, na akkor tényleg nem lesz soha magyarítás, max úgy, ha engedélyezik azt, hogy internetkapcsolat nélkül játszhass. Ha pedig ez így lenne (én nem tudom), akkor simán lehet hozzá magyarítást csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!