Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sikerült már feltörni valakine...

Sikerült már feltörni valakinek a Diablo 3-t?

Figyelt kérdés

Elvileg ugye nem kivitelezhető, mivel nem elég emulálni az internetes környezetet. De kíváncsi vagyok, hogy kitaláltak-e valami megoldást. :)

Én megvettem eredetiben. Mielőtt nekem esne valaki. :)

2012. máj. 18. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez ilyen gyorsan menne.
2012. máj. 18. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Az Assassin's Creed 2-nél is feltörték a DRM védelmet, ez igazából csak idő kérdése. De az is eltartott egy darabig, ez is el fog.
2012. máj. 18. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
De elég emulálni az internetes környezetet.. bétához volt mooege nevű szerver emulátor, én azzal játszottam. (Pontosan annyira volt bugos mint kezdetben a wow emulátorok [nagyon])
2012. máj. 19. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, a WoW emulátorok a mai napig bugosak...
2012. máj. 19. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
jaja én monster wowon meg taurin is játszok(WoW) és rengeteg bugos quest van és hülyeség :S
2012. máj. 19. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Szögezzük le, hogy a míg a Wowot megéri feltörni ÉS folyamatosan karbantartani (mivel jönnek az újabb patchek, kiegészítők), a Diablo 3-at nem, mivel nem havidíjas és pár héten belül itt a Starter Edition, ami aztán végképp lehúzza a reluxát a tört változatoknál (hisz sokan csak kipróbálni szeretnék).
2012. jún. 3. 17:18
 7/7 anonim válasza:
Van, már hozzá tört szerver lásd ebben a magyar kommentáros tipp videóban. https://www.youtube.com/watch?v=G3x6MvW28ag
2012. júl. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!