Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánltok jó játékokat ami...

Ajánltok jó játékokat ami ezen a gépen megy?

Figyelt kérdés

cpu: intel core i3-2100 3.10 GHz

4 GB RAM

1 GB videókártya (nvidia geforce gt 440)

élményindex

processzor:7,1

memória:7,1

videókártya:6,8

játékra szolgáltó vid.k.: 6,8

elsődleges merevlemez: 5,9

totál nem vagyok képben milyen jó játékok vannak mostanában, egyedül fifa 12 ill. battlefield 3-mal szoktam játszani

talán valami jó stratégiaira vágynék a leginkább

2012. máj. 17. 22:30
 1/6 Gerapppa ***** válasza:
Starcraft 2 , R.U.S.E , Total War széria ez mind3 stratégiai, de mostani játék még a Diablo 3 , Binary Domain, Jún. 1én jön a Max Payne 3 , Mass effect 3 (ME3 szigorúan csak akkor ha az első 2résszel játszottál)
2012. máj. 17. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
A Battlefield 3 jól fut a gépeden? Mert nekem is ilyen konfigom van (egy icipicit jobb) és kíváncsi lennék.
2012. máj. 18. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:
egy ilyen jó gépen minden game futna.(:
2012. máj. 18. 07:10
 4/6 A kérdező kommentje:
hibátlanul fut. persze nincs minden a maxon, de nagyon karaj, mielőbb szedd le aztán csapassad:D
2012. máj. 18. 10:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen géppel azt játszol amit akarsz: tölts le pár játékot, próbáld ki őket, nézz intrókat és játékteszteket.

sok sikert!

Ja és ajánlom az assassin's creed bármelyik részét.Nincs benne sok stratégia, de marha jó játék!

2012. máj. 18. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:

nos akkor ezzek tényleg best gamek :

GTA iV,bulletstrom (nekem ez nagyon bejött),crysis 2,Overlord 2 ,overlord 1 része, singularity (nah ez nem semmi game) és végül fear 1,2,3 mindegyik része ott van

2012. máj. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!