Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft-ba hány modot lehet...

Minecraft-ba hány modot lehet egyszerre berakni (1.2.5)?

Figyelt kérdés
Beraktam a modloader-t,modloader mp-t,toomanyitems-et aztán a clay soldierset is. ezek működnek. most pedig egy repülőset akartam,amibe repülőgéppel tudunk menni...de nem tölt be...fekete képernyő és kiadja aztán hogy "Minecraft is crashed stb.." mi lehet a baj?

2012. máj. 17. 18:30
 1/6 Wolfenstein2000 ***** válasza:

figyu. fekete a kép, és megkérded hogy mi a baj... az szép...

amúgy egyértelmű hogy a módok nem kompatibilisek egymással.

2012. máj. 18. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:

igen,hogy miért fekete a kép. de miért nem kompatibilisek? :S

honnan tudjam előre hogy melyik kompatibilis melyikkel?

2012. máj. 18. 18:09
 3/6 Wolfenstein2000 ***** válasza:
megnézheted a blockok id-jeit az eredeti oldalon. ha 2 vagy több ugyan az, akkor lőttek neki.
2012. máj. 18. 19:43
 4/6 mikrokapcsolo válasza:
a repülős modhoz kell más mod is szerintem amit a mod oldalán le van írva. Na és azokat SORRENDBEN berakod és menni fog. Amúgy a modok száma addig növelhető ami nincs id akadás
2012. máj. 19. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában a TooManyItems minden moddal kompatibilis, de két blokk behozó mod már 99%-ban biztos, hogy nem... A Clay Soliders és a "repülős" kiütötte egymást, sajnos.

Hogy mit tehetsz? Elmented a minecraft.jar-t Clay Soliders-szel modolva valahova máshova, és a repülőssel modoltat is. Ezek közül csak egyet teszel a bin mappába, és ha a másikkal akarsz játszani, egyszerűen kicseréled a minecraft.jar-t.

Megjegyzés: Nem tudom, hogy mást is kellett-e változtatni a modolás közben, mint a minecraft.jar-t. Ha igen, azt a "mást" is másold át, illetve cserélgesd.

2012. máj. 20. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2012. máj. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!