Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban hol vannak...

Minecraftban hol vannak macskák? Milyen éghajlaton?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Csakis az esőerdőkben lelhetőek fel. A "háziasításukhoz" használj halat.
2012. máj. 17. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Minden esőerdőben van?
2012. máj. 17. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
igen. általában a dzsungelben víz közelében szoktak lenni
2012. máj. 18. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Én még egyet sem találtam az őserdőmben.
2012. máj. 18. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennek oka, hogy a vadmacskák, rendkívül gyorsan mozognak, és az amúgy sem átlátható esőerdőkben, könnyen szem elől veszíthetjük őket. De, ha eleget tanyázol az esőerdőkben, és nyitott szemmel jársz, könnyen belefuthatsz pár "cicába".
2012. máj. 20. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
egy az amit előző mondott, de ha békés-en játszol nem jönnek ugyanis csak arra jók hogy elijesszék a creeper-t és ha ki van kapcsolva, akk mit ijesszen el?
2012. máj. 21. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy ha békésen játszok?Ki lehet kapcsolni a creepereket?Tudom,hogy nem lehet használni a játékban sok dologra,de szeretem a macskákat.:)
2012. máj. 21. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Folytatván, és visszatérve, "NEON" szerintem arra célzott, hogy a nehézségi szint, peaceful -ra van állítva, amely fokozaton, a szörnyek nem teremnek, így a macskák se.

Hasznuk pedig, ha nem is sok, de talán több, mint a kutyáknak, hisz bár a vadászatban sem árt pár segítő "mancs", a sunyi creeperek elkerülése végett, hasznukat veheted.

2012. máj. 30. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod
2012. jún. 6. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!