1/9 anonim válasza:
Csakis az esőerdőkben lelhetőek fel. A "háziasításukhoz" használj halat.
2/9 A kérdező kommentje:
Minden esőerdőben van?
2012. máj. 17. 21:42
3/9 anonim válasza:
igen. általában a dzsungelben víz közelében szoktak lenni
4/9 A kérdező kommentje:
Én még egyet sem találtam az őserdőmben.
2012. máj. 18. 20:53
5/9 anonim válasza:
Ennek oka, hogy a vadmacskák, rendkívül gyorsan mozognak, és az amúgy sem átlátható esőerdőkben, könnyen szem elől veszíthetjük őket. De, ha eleget tanyázol az esőerdőkben, és nyitott szemmel jársz, könnyen belefuthatsz pár "cicába".
6/9 anonim válasza:
egy az amit előző mondott, de ha békés-en játszol nem jönnek ugyanis csak arra jók hogy elijesszék a creeper-t és ha ki van kapcsolva, akk mit ijesszen el?
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy ha békésen játszok?Ki lehet kapcsolni a creepereket?Tudom,hogy nem lehet használni a játékban sok dologra,de szeretem a macskákat.:)
2012. máj. 21. 18:25
8/9 anonim válasza:
Folytatván, és visszatérve, "NEON" szerintem arra célzott, hogy a nehézségi szint, peaceful -ra van állítva, amely fokozaton, a szörnyek nem teremnek, így a macskák se.
Hasznuk pedig, ha nem is sok, de talán több, mint a kutyáknak, hisz bár a vadászatban sem árt pár segítő "mancs", a sunyi creeperek elkerülése végett, hasznukat veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!