Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Duke Nukem Forever-ben...

A Duke Nukem Forever-ben tényleg nem lehet sehogy se menteni?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem játszani a játékkal...Eléggé beleéltem magam és kb. fél napi azt nyomtam, mert kíváncsi voltam mi lesz a folytatás. Láttam, hogy checkpointos mentések vannak, meg mikor kiléptem menübe írta, hogy van lehetőség az utolsó checkpointot betölteni ezért meg is nyugodtam és nem foglalkoztam vele többet. Viszont ma megint szerettem volna játszani, folytatni ahol abbahagytam...és már csak a New game felirat várt. Sehol semmi checkpoint betöltési lehetőség...csak az egészet lehet elkezdeni elölről és így már picit el is ment a kedvem az egésztől. Szó szerint egész nap nem fogok a gép előtt ülni, hogy megtudjam mi lesz a vége. Aki már játszott vele annak is ugyan ez volt, vagy csak nálam szar valami? Előre is köszi!

2012. máj. 17. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
inditsd rendszergazdakent a jatekot
2012. máj. 17. 12:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ohh..köszi :) ment a zöld kéz.
2012. máj. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!