Milyen kód ez a duke nukem forever kézikönyvében?
Figyelt kérdés
a duke nukem forever kézikönyv utolsó oldalán találtam egy kódot (nem a termék kódot)
de ott minden lengyelűl volt írva, cask az első szót tudtam beírni a fordítóba mert a többi olyan karaktert tartalmazott ami nincs a billentyűzetemen, a szó a gratulálok volt, és valami www.kompania.cenega.pl
most akkor nyertem valamit, vagy mi?
2011. szept. 9. 20:24
1/4 anonim válasza:
írd le a kódot és elmondom ^_^
amúgy szerintem valami kiegészítő ingyenes letöltés vagy hasonló, menj fel a honlapra és nézd meg.
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy az oldal is lengyel
2011. szept. 9. 23:36
3/4 anonim válasza:
Google fordítóba benyomod az oldal URL-jét, és persze átállítod, hogy lengyelről magyarra fordítson.
Persze nem lesz műfordítás, de egy kis szerencsével nagyjából megértheted amit írnak ott.
4/4 anonim válasza:
Valami kis letölthető nyavaját kaptál mellé. Lehet egy plusz pálya, esetleg egy fegyver, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!