Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Warcraft3 DoTa-ban razor jön...

Warcraft3 DoTa-ban razor jön be a legjobban, csak elég low vagyok vele. Milyen tárgyakat vegyek? Illetve milyen stratégiában játszak?

Figyelt kérdés
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2012. máj. 16. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Keress Guidekat! A neten egy csomót találsz hozzá.

De, mint DotA-s amondó vagyok, hogy egy karakterrel ha igazán jó akarsz lenni, dinamikus legyél. A tárgyaid első körben általánosak legyenek, akkor is vedd meg őket amikor nem tudod ki/mi az ellen, aztán azokat tudd továbbvinni, ha kell spec tárgyakra.

Gondolok itt pl arra, hogy Razor alapból Agilitys, Secondaryja a strenght(abból kapja a második legtöbbet). Emellett ranged hős (475 ami inkább mid.range). Razorral a lényeg mindig a távolságtartás.

Alapból ajánlom tranquil bootsot (2. legtöbb movement speed +3hp regen +3 armor és healelni is tud).

Ez egy alap item, majdnem mindig megveszem.

Persze, függ attól, hogy hányan vagytok a csapatban.

Ajánlom a playdota.com oldalt. Innen többet tanulsz majd.

Ha akarod játszhatunk is, itt egy elérhetőség: whispers@gmail.hu

2012. máj. 25. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
razornak invi kell, lothar edge, ha nagyon funnolni akarsz vegyél neki aghát, legalább lesz hpja, bár az agha annyira nem dob rajta, pakolj neki agi-t, egy butter jól jön neki, sange and yasha se annyira rossz, mjollnir, ilyenek. Ha harcolsz vele, akkor a DMG elszívó spellet mindig kapcsold rá, bár a stratégia totál helyzetfüggő. Attól függ kik vannak veled, mik vannak ellenbe, mert azért razort hozni 10 dota játékból 8 ban felesleges, mert elég sok hős üti, és annyira azért nem támogatja a csapatot a varázslataival, tankolni se jó, igazából razorral hátul kell állni és lövöldözni, ebben nagyjából ki is merül. Ha meg low vagy, akkor ne razorral kezdjél, hanem ilyen egyszerűbb hősökkel, például skeleton kingel. Az egy gombos hős. Razor 1v1 be, főleg lategameba, akármilyen imba szinte semmit nem ér, mert bármilyen hasonlóan imba hős kicsinálja, imba str-es hősök ellen szinte semmi esélye, agisok közül is sok üti. Ha jól akarod tolni vele, akkor wraith band kezdésnek, én pt-t javaslok, lothar edge, majd agha vagy critical, butter v mjollnir.
2013. jan. 10. 02:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Bár kicsit megkésve, de nagyon köszönöm a segítséget:)
2013. márc. 23. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Látom régi kérdés, de!

ami még viszonylag egyszerű az a sacred warrior, tiny, obsidian destroyer, ursa

2013. dec. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!