Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik a Warcraft3?...

Miért nem működik a Warcraft3? (Lent)

Figyelt kérdés
Letöltöttem... És kéri a cd-t... Fel patcheltem (1.21a) lecrackeltem és most a storm.dll-ben valamilyen 570-es sorszám nem található meg... Mi erre a megoldás??

2012. jan. 11. 19:20
 1/5 A kérdező kommentje:
á MÁR JÓÓ !! KÖSZI A SEGITSÉGET!
2012. jan. 11. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
nem értem, hogy egy ilyen nagyszerű játék miért nem ér meg annyit, hogy megvedd a boltban...
2012. jan. 14. 16:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ha gondolod elküldheted postán a játékot vagy az árát!! Köszcsá
2012. jan. 16. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
te mérhetetlenül ostoba vagy... de mind1, nem állok le veled vitatkozni, nem érsz annyit
2012. jan. 17. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Öm ha te mondod:) Tudom, hogy a te tudásodon semmi sem kerekedhet felül se az értelmiségeden se az IQ szinteden! Csak azt nem tudom ha ennyire okos vagy és ha TE MÁR ÉRSZ ANYIT AMENYIT... akkor nem tudom, hogy nem lehet felvogni..Ha te ennyire jó vagy akkor miért nem a kérdésemre válaszoltál? A te fajtádnak élete sem lehet, anyuci,apuci kicsi fia,akinek ki van nyalva 1éves korától a segge lyuka...
2012. jan. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!