Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Problémám van a Sims3-mal,...

Problémám van a Sims3-mal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval az volt, hogy netről letöltöttem pár pózt, hajat, egyéb dolgokat, be akarok lépni a játékba, egyszer csak a család betöltésénél kiírja a szokásos "A TS3W.exe hibát észlelt, ezért leáll.", nem lép ki magától, a játékba vissza tudok menni, de nem reagál semmire. Ráadásul még egy olyan hibaüzenetet is kiír, hogy "Hiányzó tárgy, a hiányzó tárgyat hasonlókkal helyettesítettük". Nem töröltem semmit a r*hadt életbe! Ja meg még annyi, hogy telepítettem egy Sims 3 Repair Utility nevű programot, ez kicsit segített, most már legalább betölti a családot, utána jön a hiányzó tárgy hibaüzenet, majd a TS3W.exe.

Telepítsem újra, és készítsek biztonsági mentéseket? Hogy kell biztonsági mentést készíteni?

2012. máj. 16. 07:02
 1/1 szederkebabyy válasza:
Azt én sem tudom, hogy kell biztonsági másolatot készíteni, de én inkább letörölném majd lesz másik családod, de tönkre fog menni az egész játék meg rosszabbik esetbe a géped is :( ennyit tudtam segíteni remélem hasznos volt
2012. jún. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!