Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el a Life...

Savanyú Cukorka kérdése:

Miért nem indul el a Life Quest 2 nevű játék?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Big Fish Games oldaláról az ingyenes trial verziót a játékból. Feltelepítettem, el is indul. Lemegy a bevezető videó, beírom a nevem és kilép. Nézegettem pl a Big Fish Games oldalán is, hogy akik ingyenes játék után megvették ugyanilyen problémával küzdenek :/. ( [link] Már frissítettem minden drivert, flash playert, shockwave playert, leszedtem, felraktam, próbálkoztam torrentessel is, de nem működik. Még kompatibilitást és felbontást is állítottam. A haverom gépén simán megy, hasonló, szinte ugyanolyan felszereltségű a két gép. Valakinek valami megoldás? Előre is köszönöm!

2012. máj. 14. 18:36
 1/1 fieszlmateHUN válasza:
Egyetértek veled,nekem is ez a bajom,én is több gépen próbálkoztam vele,de nekem máshol se ment.Jó lenne ha valaki megírná a választ!
2012. máj. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!