Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van a Kingdoms of Amalur...

Tamas243 kérdése:

Van a Kingdoms of Amalur Reckoing nevü játék és abba van egy olyan quest hogy The hunters hunted mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
googleba irjátok be pls hogy Kingdoms of Amalur Reckoing és a quest nevét mert én találtam rá ien választ aszem de nem tok anglul nagyon ha valaki meg nézné öket és leforditani nekem elöre isty !!!!!!!!!!
2012. febr. 16. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
A magyar sem az erősséged, mert nem sokat értek. Mi a gond? Mi nem megy? Senki nem fog neked oldalakat lefordítani anélkül, hogy tudnánk mit kell keresni. Linkelj inkább valamit, vagy azt írd ki konkrétan mire vagy kíváncsi.
2012. febr. 16. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
2012. febr. 16. 20:15
 3/10 A kérdező kommentje:

azt kéne leforditani amiket ott leirkálnak nem szórol szora

csak ugy nagyából és az probléma hogy ez a quest (szerintem)hibás és hátha neten tudnak rá megoldást csak ne mtudom leforditani öket mert angolul van amit irnak amugy meg tlorol irok és nagyon nehez irkalni értelmesen xD

2012. febr. 16. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Na elolvastam. Sajna nincs megoldás, bugos a quest. Valószínű majd idővel jön hozzá patch, de jelenleg szívás.
2012. febr. 16. 20:43
 5/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM !!!!!!
2012. febr. 16. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
miaf*sznak játszol angol játékkal, ha nem tudsz angolul? sok értelme van...
2012. febr. 19. 19:19
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor inkáb játszak magyar szarokal -.- meg az angolt is gyakorlom egy picikét vele -.-(idiot)
2012. febr. 19. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
egy helyesírási szótárt ajánlanék. jó játék ám.
2012. febr. 20. 06:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is egy a probláma. Még mindig nincs semmi hír hogy megoldokák-e már?
2012. ápr. 29. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
és ha újra kezdem a játékot a legelejétől az megoldaná a problémát?
2012. ápr. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!