Tudtok mondani jó játékot kis gépigénnyel?
dual core 2GHz proci
2gb ram
>> 64 mb videokártya <<
Mindegy hogy mikori és mien stílusú játék,csak élvezhető legyen...
Ja és jó lenne olyan amihez van magyarítás
(a 64 megás videkártya csak 1 szám,Half Life 2 tökéletesen elfut)
hát, szám - szám, de kicsi :( HL 2 régi játék mégrégebbi enginnel (Source Engine 2004-es build) de megkell hagyni hogy szép, de már 8 éves.
64 MB nagyon kevés sajnos, szal megérni belefektetni akár egy 1 GB-s kártyába, 10-15 ezer forintért már lehet kapni és az jelentősen megdobná a géped teljesítményét mivel a többi az rendben van viszonylag, de a VGA-t teljesítménye úgy nevezett "bottleneck" effetust jelent a többire nézve, azaz "palac-nyak" ami azt jelenti hogy bármilyen erős is a gép, lekorlátozza a VGA teljesítménye. :(
Laptopom van integrált vga-val,szóval bukta...
Erősen gondolkozok egy PC-re váltásban.
Elsőnek:
Fable: Érdemesnek tűnik,szerintem majd kipróbálom
Torchlight:kifejezetten nem az én világom
cod-ok:nem
gta sorozat:unalmas
crashday:kösz nem
mount & blade:100% hogy ezzel játszani fogok,nagyon tetszik így 1-2 videó után :D
mafia:kicsit a gta-t juttatja eszembe,csak sokkal magasabb színvonalon,emellet sokan ajánlották,de azt hittem nagyobb a gépigénye,de kap tőlem egy esélyt :)
Laptop is PC, de vannak olyan laptopok ahol cserélhető a VGA is.
De lehet a te esetedben egyszerübb ha asztali (desktop) gépre váltasz.
Hidden and dangerous
Igen nehéz játék, 4 főt irányítasz (de fpsezhetsz is többnyire) különböző második világháborús hadműveletekben. Gépigény nuku, izgalom és nehézség irgalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!