Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3 többi lent?

Ps3 többi lent?

Figyelt kérdés

még 1 jótanács :játék után a gépet érdemes hűlni hagyni(kilépsz a főmenübe és úgy hagyod)én 1 órára állítottam az auto kikapcsot.ha egyből kinyomod nincs ideje a ventillátornak visszahűteni a cumót és már kész is sárga led. az esetek 80%-a az hogy bekapcsolás után hal meg, ami igazából az előző helytelen kikapcsolásból adódik.

Szerintetek ez hülyeség?

2012. máj. 11. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez tényleg így van, hagyni kell, hogy lehűtse magát.
2012. máj. 11. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Sárga LED-ről még nem hallottam Slim esetén, vagy legalábbis nagyon ritka, szóval kicsit hülyeség, inkább a 60 gigás fatekre igaz.

De az igaz, hogy nem árt egy kemény játékmenet után hűlni hagyni, mert ha nem is lesz sárgaledes, nem tesz jót neki.

Ez amúgy mindenre igaz, laptop, gép, akármilyen elektronikus eszközre.

2012. máj. 11. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez baromság nekem 2008 óta van PS3-mam és sose hagyom hűlni meg nem foglalkozok ilyen hűlési cuccokkal és máig semmi baja.

A sárga lesed gondok pedig az első szériás 60Gb-os PS3-nál voltak amit már vagy 1000éve nem gyártanak.

2012. máj. 11. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki.
2012. máj. 11. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!