Need for speed most wanted játékban egy le nem győzött riválisra rá van nyomva hogy legyőztük így hogy tudok tovább menni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 18:53
1/4 anonim válasza:
hát én ezt a kérdést nagyon nem értem... :O pedig ha 16szor nem játszottam végig a sztorit, akkor egyszer sem! :D kicsit érthetőbben írd már le, hogy mégis mi történt vagy mi van a játékban?
2/4 Lavesz válasza:
Az történt,hogy a kicsi fiammal játsszuk a játékot és ő minden kocsit szeretne megnyerni.Ha legyőz egy riválist és nem sikerül elvenni a kocsit akkor mentés előtt kilépünk a játékból,hogy újra lehessen versenyezni az adott riválissal.Ez többször sikerült de most úgy írja hogy legyőztük pedig mivel kiléptünk így a győzelem nem lett elmentve.Na remélem nem voltam túl össze-vissza:).Előre is köszi
3/4 anonim válasza:
hát lehet, hogy bekapcsolt az automata mentés vagy nem tudom... de amúgy pedig nem lehet megnyerni az összes kocsit, mivel a garázsban maximum 12 autót lehet eltárolni!
4/4 Lavesz válasza:
Köszi a válaszod.Újra kezdtük és játssza ahogy jön:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!