amúgy a két rész között van egy átvezető képregény
a 2-es extrái között ott van
és simán lehetne, mert mondom, hogy atlas és p-body találtak egy csomó tesztalanyt
Jó munkához idő kell.
Én még nem csalódtam a Valve-ban, és szarok az olyan véleményekre, hogy csak kettőig tud számolni meg hasonló.
Kis gépigény, tökéletes textúra, remek történet, kiváló soundtrack és még sorolhatnám a jó tulajdonságokat.
Ha kell akár 4 évet is várok az Episod Three-re, vagy ha lesz Portal 3 akkor arra, akkor is megéri várni.
Amúgy miért ne lehetne Chell az?
Ha elfelejtettük volna akkor az egész történet(főleg a portal 2) nem 2012-2013 környékén játszódik, hanem jóval odébb, ki tudja talán valamilyen sztázist is kitaláltak, amúgy a GlaDOS is azt mondja hogy ő Chell, őt pedig nem kérdőjelezném meg.
Mondjuk elég furcsa változáson ment át a GlaDOS és az egész létesítmény, ahhoz képest hogy GlaDOS aludt, na meg senki nem csinált semmit.
Azért engem a játék története meghatott, főleg azok a jó pályák, a kiváló grafika.
A portal prelude-t sem szabad kihagyni, anélkül nem teljes az élmény.
Ez igaz, ő hibernála volt, persze nem kamrában, hanem az Aperture Science egy erre szánt részlegében, ahol a tesztalanyokat szobákkal együtt hibernálták.
Bár már ez is nehezen elhihető, mert a szoba az alvás után eléggé furcsán nézett ki, no meg nem is az a kép volt a falon, mint mikor lefeküdt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!