Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Oblivionban hogyan tudom...

Az Oblivionban hogyan tudom berakni a kiegészítőket a játékba?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, tehát mintha egy 8 éves gyereknek magyaráznátok el, úgy kellene nekem is elmagyarázni ! :D

Egyébként innen tölteném le hozzá a kiegészítőket :

[link]

2012. máj. 5. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

-Bemêsz a videójáték boltba

-Illedelmesen köszönsz hogy csókolom

-Megmondod hogy egy The Elder Scrolls 4: Oblivion Game of the Year Edition kiadást szeretnél ami tartalmazza az alapjátékot és az összes megjelent kiegészítöit.

-Ha megkédezik hogy milyen platformra megmondod szépen hogy pécé

-Ad egy darabot a bácsi te szépen kifizeted és megköszönöd

-Távozáskor szintén köszönsz hogy csókolom

Elég érthetö volt?

2012. máj. 6. 00:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenki olyan pénzes gyerek mint te vagy, nekem kajára sem telik sokszor ! Menjél máshová kötekedni, senki nem kíváncsi az ilyen undorító megjegyzésekre, mint a tiéd !
2012. máj. 6. 01:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha te ilyen szégény gyerek vagy akkor nem kell vele játszani!Keress más hobbit ne lopkodj!

Ennyi erövel elpohatnál egy kocsit is mert neked nincs pénzed rá de ne szóljon érte senki mert te nem teheted meg.

2012. máj. 6. 14:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindenki letölt dolgokat ! Egy cégnek pedig nem árt semmit, ha letöltök valamit ! De senki nem kváncsi a rosszindulatú megjegyzéseidre !
2012. máj. 6. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
semmit nem árt csak ezreket lopsz el
2012. jún. 4. 00:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert te soha életedben nem töltöttél le semmit a netről ugye? :)
2012. jún. 4. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
de amit le is töltöttem azt megis vettem mert tetszett én megdolgoztam a pénzemért(mielőtt legazdagoznál)
2012. jún. 4. 21:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Oh igen persze! :) Akkro kötekedés helyett azt állítom, hogy szeretném betenni a kiegészítőket, és ha tetszik megveszem ! És akkor elárulhatjátok hogy kell berskni a játékba...
2012. jún. 4. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem hiszed te bajod...morrowindtől skyrimig összes TES megvan + összes assassins creed
2012. jún. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!