Segitség! World of tanks ban hogyan és hova kell :? LEMT!
Figyelt kérdés
Segitsetek!World of tanks ban hogyan és hova kell skint be rakni?2012. máj. 5. 17:51
1/4 MrBlack23 válasza:
nem értem a kérdést, bocsi
van olyan skin, ami + camo-t ad, ezt in-game lehet megvenni, a tankok alatti egyik kis ikonnal
illetve vannak hitskinek, amik azt mutatják, hogy hova célozz, ezt le kell tölteni, eztán szerintem a "res mods" mappába berakni, újraindítani a WoT clientet és működik
itt van egy ilyenhez link (én nem ezt használom /még/, de én jónak találtam) [link]
2/4 MrBlack23 válasza:
ja és vannak olyan skinek, amik csak jól néznek ki, olyanokat nem tudom honnan lehet, de én nem fogok olyat semmiképp
3/4 anonim 

válasza:

Ha pl. a t34-hez akarsz mint én akkor ide kell bemásolni a letöltött DDS fájlt:C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\vehicles\russian\R04_T-34
Ha más tankhoz akarsz akkor megnézed a res/vehicles/ország útvonalon milyen nevű mappában van a te tankod és csinálsz egyet a linkelt útvonalon.Remélem érthető.
4/4 MrBlack23 válasza:
vigyázz t-34, nem t34, (t-34:t5 orosz médium, t34:t8 amerikai heavy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!