Pipu664HUN kérdése:
Bementem a CAN YOU RUN IT? Ra és megnéztem a Call of duty world at war-t és fastot mutatott! Letöltöttem de nem megy! Rákattintok valamelyik ikonra bejön egy fekete képernyő elkezd tölteni és egyszercsak eltűnik az egér. És semmi HELP!
Figyelt kérdés
Pedig azt irta hogy fast!Patch lehet hogy megoldja?2012. ápr. 30. 22:26
1/6 anonim válasza:
Nem tom ird le lécci a géped adatait és megmondom megy-e nekem sose jött be can you run it mert a cod 4-re aztmondta hogy nem fog menni és még a cod 8 is fut a gépen
2/6 A kérdező kommentje:
INTEL(R) CELERON(R) D CPU 3,20GHZ 3,21GHZ 2,00GB RAM
VGA:NVIDIA GeForce 8400 GS
2012. máj. 1. 00:31
3/6 anonim válasza:
Hát nekem azt irna a bf3ra hogy nem megy csak azért mert nemvolt hely a gépéemen , szoval csalóka a xan you run it.
Még azzal a kártyával is bőven kéne futnia.
Probáld a driverét és a dx-et frisiteni , és probáld meg a játékot is frisíteni punkbuster-en
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell?
2012. máj. 1. 10:29
5/6 anonim válasza:
Mégnézted a letöltött fájl kommentjeit?
Ha ott nem írnak semmit akkor egy másik torrent esetleg vagy a játéknak már nincs olyan elvetemült ára meg lehet venni (szerintem egy dobozos eredeti játék sokkal szebb, én például az Assasin's Creed III-ra képes vagyok 20000 költeni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!