Valami jó Fantasy RPG-t (nem mmo) mondanátok lécci?
Figyelt kérdés
olyan kéne ami elmegy 1.6 ghz-es procival és 1 GB rammal :(
hack n' slash stílus is jó :)
2012. máj. 5. 12:39
1/7 anonim válasza:
Kingdoms of amalur reckoning, the witcher, the witcher2 , risen 2 , ninja gaiden, legends of grimrock , azt hogy mindegyik megy e nem tudom bocsi de ezek jok :)
3/7 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat de ezeknek mind túl nagy a gépigényuk :((
2012. máj. 5. 14:27
5/7 László22 válasza:
Gothic 1-2 tutira elmegy rajta, amit nem említettek az a Sacred 1 részének el kellene futnia rajta, nagyon max kis szaggatással de az bele fér szerintem :D amit ismerek, az a witcher 1-2 azok biztosan nem fognak elfutni rajta, risen 2 sem, talán az első részével próbálkozhatsz, Fable 3 is felejtsd el sajnos, és az oblivionnal is hiszen az elégé régi típusú játék. Tudom hogy nagyjából tudtad ezeket de azért lefixáltam.
7/7 elnyuszko válasza:
ki hagytátok a legjobbat Diablo 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!