Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagy Segitségre van szükségem!...

Nagy Segitségre van szükségem! Sniper elite v2 Hiba! Mit kezdjek? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Belépek a játék-ba behozza a gyártót meg hogy sniepr elite v2

aztán nagy sötétség és lefagy a játék.hiába várok semmit nem csinál.mit tegyek?

2012. máj. 4. 19:56
1 2
 11/14 anonim válasza:

EN IS FELRAKTAM A JATEKOT DE NEKEM EGYALTALAN BELE SEM LEPIK NEM TUDOM MI BAJA LEHET? HA ESETLEG VALAKI TUDJA MEKEREM SZEPEN HOGY IRJON. A JATEKOT EGYIK BARATOM ADTA ES AZT MONDTA HOGY DEMON TOOLSAL INSTALALJAM FEL. MEG IS CSINALTAM MAR KETSZER ES UGY SEM INDUL. O MOST JELENLEG NINCS ITHHON ES NEM TUD SEGITENI. AKI BARMI MEGOLDAST TUD LEGYENSZIVES IRJON.

ELORE IS KOSZI!

2012. aug. 2. 13:31
 12/14 bullcathos válasza:

Nekem ez a baj:"Failed to initialize D3D11

kerestem a SniperV2 mappát de sehol se találtam :(

Vki tudja mi jót tegyek?

2012. aug. 31. 18:13
 13/14 anonim válasza:

ÜDv. Gépem újra lett telepítve win7- 64Bites explorer. Fel lett rá töltve az elit sniper2,

de mikor elindítanám ezt írja ki : "A program nem indul el,mert D3DCOMPiLIER_43.dii hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepítani a programot."

Esetleg valaki tudna valami információt adni,hogy mit csináljak vele? Köszönöm.

2013. máj. 16. 19:06
 14/14 anonim válasza:
Nekem még a logó sem jön be fogja és a monitor kikapcsol és kiírja hogy no signal.. :DDDD
2013. aug. 23. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!