Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagy Segitségre van szükségem!...

Nagy Segitségre van szükségem! Sniper elite v2 Hiba! Mit kezdjek? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Belépek a játék-ba behozza a gyártót meg hogy sniepr elite v2

aztán nagy sötétség és lefagy a játék.hiába várok semmit nem csinál.mit tegyek?

2012. máj. 4. 19:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
1 szer már elindult a játék...
2012. máj. 4. 22:22
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem jó.csak 1szer nyitotta meg.help pls!
2012. máj. 4. 22:23
 3/14 granturismo válasza:
Be is b...-na ha valaki írna is rá megoldást!!!!!!!!!!! Én is ugyan így jártam!!!!!Azóta hiába telepítettem újra,új cracket is szedtem le,ugyan úgy nem jut tovább a logónál,fekete marad a kép,nem tölt be a menüig!!!!!!
2012. máj. 6. 15:51
 4/14 granturismo válasza:

Megvan a hiba megoldás!!!!!!!!!!!!!!!!!

A játék nem indul: Furcsa lehet, de ez annak is köszönhető, hogy a grafikus beállítások Ultra High-ra lettek rakva, ezért a játék hibaüzenet nélkül kivág az asztalra, és nem lehet ismételten indítani.

- Ebben az esetben keresd meg a %LOCALAPPDATA%SniperV2 mappát azon a meghajtón, ahol az operációs rendszered van, és töröld ki a "settings.ini"-t. Ezzel a grafikai beállítások alapértelmezettre állítódnak vissza és ismét lehet futtatni a játékot.

És itt a link,ahol található több lehetőség is egyéb hibák esetén!!!! :-)

[link]

Nekem megoldotta a hibát,és már megy is a gameeee :-)

Csácsá

2012. máj. 8. 21:06
 5/14 anonim válasza:
nekem w7-em van, de nagyon nem tudom hol lelem ezt a localappdata mappát, egy kis útmutatót ha vki adna megköszönném :D
2012. máj. 9. 12:13
 6/14 anonim válasza:
hát az a poén, hogy nekem el sem indul, elindítom a játékot, nagy fekete kép,2mp és kidob az asztalra,semmi hiba üzenet, és amíg elsem indul a játék, addig én kereshetem napi 24 órában a "settings.ini" fájlt, mert amíg a játék nem indul el addig ezt a fájlt meg sem csinálja!
2012. máj. 9. 19:16
 7/14 granturismo válasza:
START MENÜ,FUTTATÁS esetleg ismerős???? Hát ide illeszd be,elég ennyit,hogy ---------> localappdata Ha esetleg így nem talàl semmit,akkor így %localappdata% vagy így %LOCALAPPDATA% próbálgatni kell,én màsodik próbára meg is talàltam,kitöröltem az INI fájlt,és azonnal jó lett,azóta már jópár pàlyán túl vagyok,és hiba egy szál sem!Alap video beállításokkal kell tolni!Így is 60-65 C'-ra fölhasítja egy fél óra alatt a vidikarim! ATI HD 5600 512MB Proci: Intel Dual Core 2,4GHz 3 GB RAM
2012. máj. 11. 05:12
 8/14 granturismo válasza:

fecso!

1. lehet kevés a géped

2. próbáld másik crackel

3. próbálj leszedni egy másikat,nekem a 3,akárhány GB-os verzió van meg,ami magyar telepítős!Ugyan az,mint a 6 GB-os!

2012. máj. 11. 05:16
 9/14 granturismo válasza:

üdv mindenkinek!

Gondoltam megírom hogy nagyon kassa a játék!

Élvezetes!

Mindenképp megéri kipróbálni,aki szereti a harcot! :-)

Bár én személy szerint elég rövidnek találtam a játékot...

Sajnos a multiplayer rész nálam nem talál semmit...Ezekszerint nincs még tört szerever...??

Vagy nem tudom....

Keres egy jódarabig,aztán írja,hogy nincs találat...

Ha esetleg van erre is megoldás,ide szívesen várom!

Lenne egy nem ideillő kérdésem...

Már rég óta keresek a GTA-hoz megegyező játékot,amiben ugyan úgy lehet a kocsit rabolni és egyben a manuszkával szaladgálni,irtani. :-)

Már olvasgattam utànna,és találtam is 1-2 hasonlót,de nem az igaziak...........

Leírom,azokat a játékokat amiket már próbáltam,de nem annyira jöttek be.

SaintsRow 3,

Maffia 2,

Driv3r: Paralell lines,

Driv3r: San francisco

Ha ezeken kívül tud még valaki GTA stílusú játékot,azt nagyon megköszönném!

Patsee!

2012. máj. 12. 13:37
 10/14 vertyo válasza:
A prototype-ot (1 vagy 2)ajánlom.. eléggé nyitott a világ kocsikat nem tudsz lopni, de dobálhatod őket világnak! :D youtube-on nézz róla vidit.. ;)
2012. máj. 20. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!