Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Metin2 vs. Perfect World?

Metin2 vs. Perfect World?

Figyelt kérdés

2012. máj. 4. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen pw.

PW az elit mmokhoz tartozik közelvan a guild warshoz az aionhoz vagy a wowhoz , míg a metin alsó közép kategóriásnak mondanám.

2012. máj. 4. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen PW szerintem is. Próbáltam már rájönni mi olyan jó metinbe hogy ennyien játszanak rajta pedig a kasztok nincsenek kiegyenlítve eléggé, a grafja sehol sincs, iszonyat kevés item van, nem is sorolnám tovább összesítve annyit róla hogy mindenben csak alapon van körülbelül. Egyedül talán az lehet hogy itt sok mobot kell egyszerre ütni nem csak 1-t lehet mint más mmo-ba általában(igen tudom vannak területik de metinben egy sima ütés átvisz mindenkit aki ott van). De ha csak ezért játszanál vele akkor inkább próbáld ki a legelitebb mmo-kat amik most még csak most jönnek/jötek ki és non targeten alapulnak. Pl. Tera, GuildWars2, Continenth of the ninth(c9), vagy DragonNest de annak a grafja nagyon gagyi szerintem :D
2012. máj. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!