Letöltöttem a Battlefield3mat reloadedben és amikor elindítom minden megy meg jó csak a menüből hiányzik a multiplayer mód van valami olyan crack amiben nem hiányzk az a menüpont?
Figyelt kérdés
Mielőtt beszólnátok hogy vegyem meg a játékot előre szólok hogy megvettem már megjelenéskor xboxra.2012. máj. 1. 20:17
1/3 anonim válasza:
Akkor vedd meg szépen PC-re is, még jóval olcsóbb is.
2/3 mysterion1g válasza:
PC-n nincs a menüben "Multiplayer" mivel a multiplayer rész a böngészőn keresztül működik PC-n, az ugynevezet BattleLog-on keresztül, szóval ilyen értelemben nincs "Multiplayer" menü.
Konzolokon van, de PC-n csak eredeti játékkal tudsz a multiplayerhez hozzá jutni. (Ami amugy nagyon megéri mivel SOKKAL jobb PC-n a játék mint bármelyik konzolon, grafika sokkal szebb + 64 emberes mecsek, stb...)
Persze kell alá egy brutál gép.
3/3 Ridzi válasza:
ne vedd meg mert átvernek hibás termékulcst kapsz-... mint én is és sokan mások is....nagyszerűen lehet törtel játszani...ne hallgassatok a sok okoskodora akik csak annyit tudnak vedd meg....ne vedd meg én is törtel nyomopm kiválóan müködik segítek is ha kell....ne szórjátok a pénzt feleslegesen....tapasztalatból mondom...én 2x vettem meg és rossz termékulcs volt benne.....így érthető miért adtak el több milliót a bf3-ból...ezért kb.mindenki 4x megvette....enyit az eredetiségről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!