Hogy lehet ekkora különbség CoD multik között?
Figyelt kérdés
3 éve CoD 4 multiztam utoljára...nagyon jól ment. amíg volt alterIWnet CoD MW2-vel is multiztam. Tavaly CoD Black Ops multiban(eredeti) meg olyan béna voltam hogy nemtom miért...mondjuk PC-re sztem a legrosszabban kiadott CoD a black ops volt. nemtom miért de majdnem mindig utolsó voltam. persze volt lagg a szerveren de nem olyan nagy hogy azért haltam volna meg. egyszerűen a célzás meg minden olyan nehezebb volt valahogy. Most 1 napja játszok MW3-at steam-en mert ingyenes hétvége van és 2 óra 25 perc alatt felhúztam magam 30 szintesre. és az MW3 is ugyanolyan jól megy mint az MW2 anno. másnak is van ilyen? hogy egyikbe jól,másikba meg szarul játszik? nem is tudom hogy birtam magam felvinni CoD BO-ba 50 szintre2012. ápr. 29. 14:43
1/6 Manesz válasza:
Ismerős, van mikor erős a mezőny és már-már vért pisálok, de van mikor meg lazán 50-es killstreak összejön és kivágnak szerverről, őszintén megmondom CoD BO-on leginkább koreaiak játszanak azok meg iszonyatosan tolják, míg MW3-mat inkább a béna amerikaiak és franciák nomeg angolok tolják...
2/6 A kérdező kommentje:
a cod bo-t koreaiak? sztem inkább azok az MMORPG-be meg a counter strike 1.6- ba vannak belebetegedve xD nekem a cod 7 eredetibe van meg és láttam már mondjuk koreai meg japán szerókat de sok olasz,holland,német is volt. CoD 2-t meg 4-et meg inkább a németek tolják de naon :D
2012. ápr. 30. 01:18
3/6 anonim válasza:
lehet a bo-t azért találod másnak vagy nehezebbnek mert nem az infinity ward hanem atreyarch fejlesztette.
4/6 A kérdező kommentje:
és az MW3-at megint az infinity ward? és az activision? vagy az a kiadó? :D
2012. ápr. 30. 22:49
5/6 anonim válasza:
az MW sorozatot az IW a cod5 és bo meg majd a bo2 is Treyarch
Az activison adja ki mindet
6/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm. most látom hogy rá is vannak írva a codjaim dobozára xD
2012. máj. 2. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!