Call of Duty 4 Modern Warfare?!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy van az a pálya amikor Oroszországban vagyunk a föld alatti bázisban. El kell jutni az irányítószobáig és ott van egy rész ahol van egy folyosó egyenesen az eltorlaszolva és lehet jobbra balra kerülni... jönnek a katonák, kilövöm őket és a végén futni kell mert felrobban a hely vagy valami. de soha nem érek el a folyosó végére mert mindig felrobban. akárhogy próbáltam: én mentem elől, én mentem hátul, futva, vagy csak simán haladva sehogy sem éltem túl. Mi lehet a probléma?
Más: az intróknál van hang és magyar szöveg( letöltöttem) de "akció" közben nincs magyar felirat és beszéd az embereknél, minden más hang viszont van, ez miért van?
Csak követni kell Pricékat és kijutsz,
A másik problémára nem tudom mi a megoldás, de estleg rakd újra játékot magyarítás nélkül. Persze előtte mentsd le a mentéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!