Miért nem működik az "erő"?!
Szervusztok!
Nos, lehet hogy kissé humoros amit kérdezek de... na mindegy.. az a baj, hogy a Star Wars Battlefront II-ben amikor például egy Jedivel vagyok és kaszabolom a droidokat, akkor a Jedierő miért nem fog rajtuk? Itt most konkrétan a tolásra-húzásra gondolok, mert csak azok nem akarnak működni, a többi jó.
Néha bejön elsőre is, működik, de néha meg már vagy hatodjára sem működik, azért nagyobb csapatoknál ez eléggé irritáló. De! Ha például egy teljesen más fajta/féle embert akarsz ellökni, vagy magadhoz húzni, az simán megy, de a droidoknál blokkol... Ez valamiféle bug?
Köszi a segítséget! :)
Tudom hogy kissé irritál, de nem olyan gigászi probléma, amin nem tudnék elsiklani... egyébként töltöttem, de, bocs a kifejezésért, de a f@szom se fogja újratenni a játékot, mert most éppen a telekinézis nem hat a gépekre... :D
Azért kösz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!