Crashday: a jó öreg játék folyton leáll. De miért?
Kb. óránként folyton leáll, szokása szerint akkor, amikor végzek egy pályával. Ha legközelebb eszembe jut, mentem a hibaüzenet tartalmát is. Ez még nem nagy probléma, de ha trainert használok, akkor kb. 5 perc után megadja magát -,-
Miért csinálja velem ezt ? =((
Véletlenszerű a fagyás vagy mindig egy adott dolog miatt?
Én arra tippelnék, hogy el van nagyon porosodva a géped belseje és most hogy megjött a meleg, túlmelegszik. Vedd le az oldal lapját (kikapcsolva-kihúzva!!!) és fújassátok ki sűrített levegővel (boltban lehet kapni flakont).
Ennyire azért értek hozzá... Ez a játék kicsit sem terheli le a gépemet, és más, sokkal extrább játékok simán mennek rajta. Aktív hűtés a VGA-n, a procin, és a gép oldalán is van 1 venti. Semmi köze a meleghez.
Várjatok 5 percet, megpróbálom kiakasztani, és akkor az üzenetet feltöltöm kép formájában.
Első üzi:
---------------------------
Error!
An illegal memory reference is detected
(this message was produced in:
file ..\propcore\dx9\init.cpp, line 21)
Trace stack:
OK
Második üzenet:
DirectX 9 - Graphics System Layer 1.00
Cannot shutdown correctly: not all resources have been freed: 918 resources still active
OK
Próbáltad a DirectX-et frissíteni/újratelepíteni?
A trainer bekavarhat a program végrehajtásába, de ha eddig működött, akkor mégis a DX lesz a ludas.
De ez mégis mit jelent: ,,An illegal memory reference is detected "
Illegális memória hivatkozás ? Ez most vírus, vagy csak valami nemlétező fájlra hivatkozik ?
32 bites, vagy 64 bites Windows?
Crashday Windows 7 kompatibilitásával nem vagyok túlságosan kibékülve, nekem 64 bitesen nem is indult, 32-esen nem voltak vele különösebb gondok, apró hibák, véletlenszerű kilépések előfordultak, de nálam hibaüzenet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!