Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hát pc játékok? .

Hát pc játékok? .

Figyelt kérdés
Akarok én 2 db rossz játékot bemutatni a youtube - n . Olyanokat ami káros az emberiségre . De ezért azt szeretném kérdezni hogy Ha kreálok egy videót és nincsen rajta hang akkor hogyan mondhatok rá egy hangot ?? És melyik az a program ami felveszi hogy mit csinálok a gépen ?? Mert akkor kiiktathatnám a telefonos felvételt és jobb lenne . :D :D .

2012. ápr. 27. 22:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Erről is meglátszik h sz@r videós vagy. A jó videósok tudnak írni, túllépték a 14-et, és nem szidják azt akinek igaza van. Példának: Katamori, Sirius, az arc nélküli manus, stb.
2012. ápr. 30. 07:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Ti hülyék vagytok ?? . Mik vagytok nyelvtan tanárok ?? . Mindegy . -.- . Ti azé vagytok hogy válaszoljatok . Értelmezni meg én tudok . Na figyu . Tudom hogy mit jelent a sznoob . De ti nagyon azok vagytok . Mert most mondtam hogy csak azé raknám fel a videót hogy válaszoljanak rá hogy mi a baj ? én csinálom rosszul ?? vagy mié nem tudok tovább jutni ezen meg ezen a játékban ?? . mert leírni hosszú lenne . És mondtam hogy a rossz pc játékok sorozat - az egyik kedvenc sorozatom !! . Mié akarnák neki keresztbe tenni ? . Előbb tanlulj meg értelmezni . ott van erre a szövegre amit írtam a másodikos tankönyveket ha átnézed akkor észre fogod venni . hoppá . értelmeset írtam . és megint kösz azoknak akik program neveket adtak . ja és csak facera akartam felrakni mivel meggondoltam magamat . De mostmá csak a ti kedveteké mégis csak felrakom a youtubera . na köszi azoknak akik tényleg programot írtak nekem és normálisan segíítettek . :D :D .
2012. ápr. 30. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy gyökér, LoW Troll vagy! Olvasd már vissza az írásaid! Ha választanom kéne, hát te vagy a sznob. És a sznob nem két o! Pióca, csicska, senki. 14 Se multál el de osztod az észt nekünk.
2012. ápr. 30. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Hahaaa >:)
2012. ápr. 30. 13:17
 15/20 A kérdező kommentje:

Hülye hacker . nambaj te meg ovodás vagy .

Mert Jajj engem nem szídhatnak oooooooh én hülye vagyok <- ezt gondoltad a hacked előtt . :/:/ . Szomorú esett vagy . :D :D .

2012. ápr. 30. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Te meg csak egy troll aki nem tud írni. Már nem fogom ezt a kérdést nézni, pattogj magadnak.
2012. ápr. 30. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
ilyen szánalmas embert, mint a kérdező még életemben nem láttam.
2012. ápr. 30. 15:11
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
Én sem.
2012. ápr. 30. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
89%
Meg én sem :D
2012. ápr. 30. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
mekkora egy pisis gyökér c*gány a kérdező!!! xD honnan veszi hogy hacker az egyik válaszoló?! o.O még a fő kérdést sem tudja normálisan megfogalmazni. sajnos az ilyen hülyék kerülnek be a parlamentbe is :S
2012. ápr. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!