Hát pc játékok? .
Figyelt kérdés
Akarok én 2 db rossz játékot bemutatni a youtube - n . Olyanokat ami káros az emberiségre . De ezért azt szeretném kérdezni hogy Ha kreálok egy videót és nincsen rajta hang akkor hogyan mondhatok rá egy hangot ?? És melyik az a program ami felveszi hogy mit csinálok a gépen ?? Mert akkor kiiktathatnám a telefonos felvételt és jobb lenne . :D :D .2012. ápr. 27. 22:23
1/20 anonim válasza:
felveszed a hangot és belevágod a videóba.
2/20 anonim válasza:
A GTA nem rossz játék! És mindenki ismeri FreddyD-t, és mindenki tudni fogja hogy őt próbálod utánozni, valószínüleg pocsék minőségben.
3/20 anonim válasza:
fraps-al lehet felvenni. de ha eddig telefonnal vetted fel és azt akartad felrakni a youtubera akkor hülye vagy... -.-
tudod ki nézi azt meg? akkor lett volna még egy "emberiségre káros videó" a youtube-on :D
4/20 anonim válasza:
először tanulj meg magyarul beszélni. a mondataidnak nincs értelme. utána mehetsz copy-zni freddyD-t.
6/20 anonim válasza:
Az ilyen videókra a legalkalmasabb a Cam studio bármelyik változata!
7/20 A kérdező kommentje:
És az értetlenek kedvéért akik ilyen sznobok hogy állandóan pofáznak . Na azoknek mondok valamit : Nem akartam poént a videóba . És igen belemondtam egy sorry - t a videóba . Mert csak Zsákuca pályás játékokat akarnák bemutatni amin tudnának segíteni . És a Gta - ban ? . Na abban akartam poénokat csinálni . Ezért sorry - t kértem hogyha ötletet loptam a nagyszerű freddyD Rossz Pc Játékok Sorozta - jának a műsorából . Én egyenesen imádom ezt a műsort . Minek akarnák keresztbe tenni akkor hát neki ?? . De csak szigorúan 2 - 3 poén 2 - 3 bug 2 - 3 zsákucás játék lenne egy videóban . :D :D . Ezért meg köszönöm a többieknek a segítségét . Utóirat : Én is utálom azokat akik lopják az ötletet . Ezért miért a Fuck - csinálnák egy másik videót ?? Hogy mégegy videót kerülgessek ?? . Ami ráadásul az enyim enyém ?? . Hát nem . Ezért kis köcsög sznobok . Kapjatok egy hadsereget a facen és mivel hogy egyedül gyengék vagytok utáljátok a gyakorit a kérdésemmel eggyütt . Vonuljatok fel a vasútón tüntetve hogy vegyem le ezt a kérdést és közbe menjetek szembe felé a vonattal . És akik igazából segítettek nekem azoknak Köszönöm és Sziasztok . :D :D .
2012. ápr. 29. 21:00
8/20 anonim válasza:
Na figyu! Azt se tod mi az a sznob. Írni meg a kutyaólban tanultál. És ha azt sem tudod mivel vegyél fel videót, és ráadásul még írni sem tudsz akkor álljál le! És te akarsz lenni a nagy "hát pc játékok" sorozat vezetője. Milyen cím ez, és már Copy a cím is. Menjél inkább CoD-ozni. A végén még veletek lesz tele a Youtube. És ha mégegyszer köcsög sznobozol megbánod.
9/20 anonim válasza:
Sztem csak egyszerűen beszívott a kedves kérdező.... az írásából csak a felét értettem mert hülye kérdéseket tett fel magának 0_o a youtubeot meg kíméld meg egy fos 240 P-s videótol. kell a hely katamorinak, meg a nagy gamer machinima csatornának :)
10/20 anonim válasza:
tanulj már meg írni könyörgöm... nem értem mit akarsz közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!