Az oroszok/szerbek/kínaik miért vannak így rákattanva a Counter Strike 1.6-ra?
Figyelt kérdés
Jó ott is vannak szegények,meg kicsi a gépigénye,de akkor már miért nem CoD 2-vel játszanak? Nem értem hogy lehet ezt a bugos cs1.6-ot játszani. elnézést kérek a nagy CS fanoktól,de értem hogy realisztikusság meg minden de én sokkal szívesebben játszok CoD 2-vel vagy CoD 1-el mert az valahogy olyan jó. már csak azért is mert ott lehet célozni a fegyverekkel,na meg nincs annyi csaló.2012. ápr. 24. 20:51
1/14 anonim válasza:
a válasz egyszerű...túlságosan primitívek.
2/14 C.Ronaldo/Csanad válasza:
A Cs 1.6 joban bejon nekuk mert jobak aszerok es ..
3/14 anonim válasza:
Én pl szívesebben játszok cs 1.6 ot mint cod 2 t!!
Valahogy jobban bejön.És egyébként a magyarok is eléggé rá vannak kattanva...
4/14 Papp Bence Gábor válasza:
Codba csak mész előre és szeded az embereket. Cs be sok taktika, rutin van. Ezért van több világverseny.
5/14 anonim válasza:
Gondolj bele.Többször annyian élnek ott.Ebből adódóan több a játékos is.Szerintem ezért.
6/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, természetesen mindenki hülye, akinek nem egyezik az ízlése a tiéddel.
Első válaszadó: válaszod csak téged minősít, az említett népeket primitív jelzővel illetni igen mosolyfakasztó.
7/14 A kérdező kommentje:
Én nem hülyéztem le őket.... Szìvesebben is èlnék Oroszországba mint ebben a nem is tudom milyen országban
2012. máj. 1. 00:45
8/14 anonim válasza:
Én 5 éve 1.6-al játszok.
Mindig tanulok benne valami újat.
Meg ha már jó vagyok miért váltanám le valami másra ?
1.6-ban szerinted miért nem lehet célozni ?
9/14 A kérdező kommentje:
hogy nehezebb legyen
2012. máj. 2. 15:12
10/14 anonim válasza:
Még mindig nem értem mit értesz az alatt hogy nem lehet célozni :D
Én jól célzok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!