Tudtok mondani jó szerepjátékokat PC re?
Ilyet akarok:
-Szintenkénti fejlődés. tehát pl megölök sok ellenséget és akkor az ad tapasztalatot, amivel fejlődök szinteket..
-Sok féle fegyver, ruha a játékban stb..
-Ne ilyen sötét helyeken játszódjon a játék, tehát legyen jó hangulata..
Ezekkel már játszottam tehát ne írjátok őket ha lehet:
Fable 1,2,3. Gta sorozatok, Two Worlds, Dragon Age
Elder Scrolls V: Skyrim lesz neked a megfelelő játék, de van régebbi részei is. Pl. Oblivion.
Vagy Assassin's Creed, de az nem tudom mennyire felel meg a leírtaknak. Lehet sok fegyvert venni, válogatni, fejlődés az az egyetlen dolog, ami nincs benne, de free roam van, tehát akárhol járkálhatsz.(Csak az 1-ben nem lehet fegyvereket venn) De a játékhangulat tök jó.
értem köszi, csak sajnos egy elég fontos infót kifelejtettem :S
Azt hogy legyen hozzá magyarosítás is :/
Nem túl nagy az angol nyelvi tudásom sajnos :/
Ezekhez a játékokhoz sajnos nincsen magyarosítás, pedig biztos nagyon jó játékok csak én nem szeretek úgy játszani, hogy azt sem tudom miről van szó .. :S
a szokásos: WoW :)
egyébként csak annyit a " nincs elég angol tudásom" dologhoz hogy nem 9-11 év között kell ezeket elkezdeni...
13 éves gyerek már "normálisan" tud sztem játszani bármilyen multis játékot. ja és bocs ha tévedtem a korral,tuti idősebb vagy mert egy 10-12 éves nem így ír:D
Talán a Mass Effect amit ajánlani tudok.
Van benne fejlődés, rengeteg fegyver és páncél, és nem full sötét. Az első és második rész magyar, és talán mire odaérsz a harmadik is az lesz. :)
A mass effectel már játszottam nekem nem igazán jött be..
Annyira nem rajongok az ilyen "űr" játékokért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!