Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek is feltunt? Ahogy...

Nektek is feltunt? Ahogy lattam igen! Hello kittynek nincs szaja, de miert? Ma hallottam a szerintem egyetlen okosnak tuno valaszt a kerdesre. Megkell hogy mondjam majdnem rosszul lettem.

Figyelt kérdés
. Kicsordult a konnyem! Keptelen vagyok feldolgozni! Szerintetek igaz lehet?a hello kitty megalkotojanak a kislanya szuletesi rendellenesseggel ,szaj nelkul azaz ajkak nelkul szuletett. van 3 gyerekem ,az elso 12 operacion ment keresztul mire rendbe tettek! mar 27 eves es szuper jol van de meg most sem dolgoztam fel. bocsi a farasztasert de le kellett irnom mert azota is remegek azaz a hello kittys stori ota!
2012. ápr. 21. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt legendának hívják. Valószínűleg nem igaz.
2012. ápr. 21. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

"Spokespeople for Sanrio have said that Hello Kitty does not have a mouth because they want people to "project their feelings onto the character" and "be happy or sad together with Hello Kitty"

"Sanrio szóvivői elmondták, hogy Hello Kittynek azért nincs szája, mert azt akarták hogy a nézők a saját érzelmeiket vetítsék ki a karakterre, együtt legyenek boldogok vagy szomorúak vele."

Ezt úgy lehet értelmezni, hogy nincs a száj tartásával kijelölve, hogy ő most boldog-e vagy szomorú, a nézőnek kell eldöntenie, hogy az a reakció a számára pozitív vagy negatív-e.

Másik érdekesség, hogy a macska neve igazából Kitty White, a Hello Kitty abból adódik, hogy integető macskát ábrázol, és a ugye a Hello egy üdvözlési forma.

2012. ápr. 21. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez biztosan nem igaz, nyugi:) A gésákhoz van valami köze a szájának, azt hiszem...
2012. ápr. 21. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi! azert igy mar rossz szaj iz nelkul nezhetem a kisunokammal en is ezt az aranyos kis meset! koszi hogy irtatok!
2012. ápr. 22. 05:57
 5/5 anonim válasza:

Nekem az egyik nap mesélte egy jó barátom ezt a kis "legendát" ,amit most említeni szeretnék. Nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban igaz lehet, de én ha Hello Kittyre nézek mindig ez a kis történet jut az eszembe.

-Egy Japán származású férfit megkért a kislánya, hogy rajzoljon neki valamit. Az apuka ceruzát ragadott és egy fehér gombszemű kiscicát rajzolt, aminek a bal fülét egy masni ékesítette. Azonban egy dolgot kihagyott a rajzból, a cica száját, de nem hiába. Az apuka néma volt. A kislánya még igazán kicsi volt de pontosan megértette apukáját, mivel a férfi nagyon tehetségesen rajzolt, a lánya így kommunikált vele. Különleges kapcsolat alakult ki köztük. A kislány el volt ragadtatva az alkotástól. Még mindig örzi a rajzot, pedig az apukája már nincs vele. Azt állítja, hogy akárhányszor csak rápillant édesapja emlékét hozza vissza.-

Remélem tetszett a történet, ami nem közismert. Nem biztos, hogy ez az igazság a cica származásával kapcsolatban, de én hiszem. (Az interneten nem találtok ilyen históriát, ez egy különleges egyéni elgondolás) Ha nem is igaz,de akkor is igen szép történet!♡

2017. ápr. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!