Hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát a Gmod-ban?
Figyelt kérdés
Ha lövök fegyverrel akkor nem hüvelyeket dob ki hanem 'error' cimkéket. Ilyenkor most mi van?2012. ápr. 21. 16:35
1/3 anonim válasza:
szerintem a fegyver neve flechette gun nekem sem működött. kell hozzá a half life 2 episode 2 hogy megtudd csinálni hamár megvan a játék menj a mappába amibe telepítetted azon belül van egy "ep2" nevű mappa azt másold abba a mappába amibe a garrysmodot telepítetted tehát half life 2 episode 2/ep2 másolni a Garry's Mod -ba remélem segítettem. és amugy így van az episode 1 a teamfortress 2 vagy a portal -nál is csak tudnod kell mit másolj át.... :)
2/3 anonim válasza:
ja és augy így a hunter az antlion worker meg az antlion grub -ra sem fogsz egy villogó piros error-t kapni ;)
3/3 anonim válasza:
meg a kellékek "props" is jók lesznek amiket le tudsz hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!