Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2-ben nem működik pár...

Sims 2-ben nem működik pár csaláskód. Például: maxMotives vagy a motiveDecay. Valaki nemtudja miért?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 18:17
 1/6 anonim válasza:
lehet,hogy az a kód ahhoz a simshez nem való!én is jártam már így!
2012. ápr. 22. 09:57
 2/6 anonim válasza:
a maxMotives-nek működni -e kell mert nekem is működik de mit jelent a motiveDecay?
2012. ápr. 22. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:
a motiveDecay elvileg az h nem csökkennek a szükségletek, tehát befagynak ott ahol vannak
2012. ápr. 24. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:

A motivedecay off azz kiegészítohoz kotott.

Nem tom melyikhez de nekem ahhoz kotottt volt.xD

2012. ápr. 25. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
A második kód nem jol van leírva azt igy kell: motiveDecay off/on a másik maxMotives,maxmotives ahogy működik nekem minden kód működik
2012. ápr. 29. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi van meg. Mert ha csak alapjáték van, akkor nem működik egyik sem. De ha feltelepítesz egy kiegészítőt is, szerintem működni fog. Alapból az alapjátékban szerintem semmilyen kód a motherlode-n kívül nem is működik.
2012. máj. 3. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!