ProStar69 kérdése:
League of Legends-ben tudtok esetleg valami RP (Riot Point) hack-et?
Figyelt kérdés
Azért lenne jó legalább egy kicsi mert nagyon drágák a skinek és szeretnék 1 párat!2012. ápr. 19. 22:28
11/26 anonim válasza:
Senki nem kérte, hogy használd, nem tettem linkprotba vagy mibe, így találtam google-n. Amit egyesek használnak;) És mükszik:)
12/26 GamerMedve9 válasza:
HALJATOK MEG MIND, H4CKEREK!!!!! Törne el az összes lába -.-"
13/26 anonim válasza:
10#
1-10 es szintig kb a játékosok 90%a referralt csinál.
Kb ranked meccs csak rúnák masteryk nélkül, alap junglerrel mint Ww vagy malphiete..
14/26 Spon3er válasza:
Van működő hack nekekem is működik 3.12 peach (Jinx peach) nekem sikerüét és igen boldog vagyok :DD
Annyi hogy felviszed az accountot Level 5 vagy Level 10 ig pontosan nemtudom én most 24es vagyok de Level 10 esen biztosan megkapod :)
15/26 fanta22 válasza:
16/26 anonim válasza:
És ha ki logolok és még nem vagyok 10 lvl akkor má nem érvényes a hack???
17/26 anonim válasza:
XDDD MENNYI HÜLYE :DDDDDDD be ne kajáld, nincs ilyen hack.
19/26 anonim válasza:
1. nincs ilyen hack, 2. itt volt egy gyerek aki irta hogy csak egy van a világon... ha lenne is ami működne is... azt se egy csöves magyar oldal lenne....
20/26 anonim válasza:
Tiszta nyomorékok vagytok ti! Nincs HACK, ha van akkoris a Riot már kijavitotta volna vagy valami! Ti csak magatok reklámozzátok kis szarosok. Csináljátok magatoknak, és az aki a mindenkilapja linket rakta ki annak gratulálok mert ez IP meg az RP betűtipus nem felel meg és elég észrevehető. Tiszta szánalmasak vagytok! Persze nincs HACK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!