League of Legends-be melyik a legjobb 1350 IP-s karakter?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 20:54
2/9 anonim válasza:
Szerintem olyan, hogy "legjobb" nemigen van, max ami a te játékstílusodnak a legjobban fekszik.
3/9 anonim válasza:
Legjobb nincs, csak setleg az egyik éppen másban jobb, erősebb, mint a másik. Egy 1000 IP alatti champion is lehet annyira erős, mint mondjuk egy 6300 IP-s is. Az ára nem az erősségtől függ, hanem hogy mikor adták ki.
4/9 anonim válasza:
450 ért Master Yi,1350 ért Trynda vagy TANK-nak Mundo
5/9 fodibali válasza:
talán a 3 legéletképesebb ebből az árkategóriából TF(Twisted Fate ha valaki nem tudná)Dr.Mundo(legjobb jungler most) és Janna(szerintem a legjobb support a játékban)-
6/9 anonim válasza:
Hmm teljesen mindegy,keress olyat akivel jol tudsz játszani,vagy mindegy kit veszel meg de lehet h 1 honapot is kell gyakorolni mire belejössz! Én ma master yivel 1v3ban bevertem egy nautilust (6300) egy Varust (6300) és egy teemot (1350)
7/9 Son válasza:
Szerintem jax ami nagyon jó. Vagy trynda. De mindenkinek más tetszik, mással tud jól játszani.
9/9 anonim válasza:
Jax, Master Yi melee-k közül! Ranged akkor miss fortune!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!